14 Kasım 2016 Pazartesi

Jeton Kart Güvenlimidir?

Jeton bildiğiniz üzere dünya’da olsun ülkemizde olsun birçok kişi tarafından kullanılmaya başlanmış diğer kartlar gibi internet üzerinden alışverişi kolaylaştıran güvenli bir alışveriş yöntemidir. Güvenlimidir sorusuna gelince kesinlikle güvenli olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. İnternet üzerinden yapılacak alışverişin tamamen 16 haneli bir pin kodu ile olması bu alıcı ve satıcı arasındaki güven köprüsünü oluşturan en önemli basamak olduğunu belirtmekte fayda var. Alıcı eline mal geçmeden satıcıda eline ücret geçmeden alışveriş sisteminin olmadığı karşılıklı memnuniyet çerçevesinde gerçekleşen güvenli bir alışveriş yöntemidir.

Jetonnın güvenilir olduğu konusunda ki endişelerimizi yıkan en önemli husus ise alışveriş sırasında değil de tamamen Jeton alacağımız sırada yanlış yerden alma korkusu ve güvensizliği. Çünkü Jeton kartın popülerliği arttıkça bu konuda fırsat bilen kişilerde birçok kişiye karşılıksız hizmet çereçevesinde paralarını alıp hiçbir şekilde pin kodu ulaştırmamaları önemli bir yer tutuyor. Çünkü Jeton alıcıları her zaman ucuz ve düşük kartları tercih ederler ve bu konuda yanılırlar. Jeton güvenli değildir tezi aslında buradan gelmektedir. Jeton kredisi alırken güvensiz bir siteden alırsanız güvensiz bir işlem yapmış olursunuz. Hâlbuki Jeton kart dünya internet ağları arasında kullandığı pin kodu ile en güvenli alışveriş yöntemlerinden birisidir. Jeton kartın güvenliliği konusunda birçok müşteri memnuniyeti bulunduğu için dünyanın en önemli sosyal iletişim ağları Facebook ve Skype’de Jeton kart ile kullanıcılarının tercihleri doğrultusunda hizmet vermektedir. İşte bu dünyanın iki dev ağı Jeton kartın aslında ne kadar güvenilir olduğu ortaya koymaktadır.
Aldığınız 16 haneli pin kodu ile güvenli alışverişin keyfini çıkarabilir kredi kartı gibi önce harca sonra öde şeklinde değil de önce öde sonra harca ilkesini benimsediği içinde paran ne kadar ise o kadar harcamak daha iyidir politikasını benimsemiştir. Aslında cazip olan da budur. Alıcıların da zor durumda kalmaması adına önemli bir yer tutan Jeton kart önümüzdeki günlerde daha da aktif hale gelecek ve herkes tarafından kullanılmaya başlanacaktır diye düşünüyoruz. Sizlere Jeton kart ile güvenli, huzurlu ve mutlu alışverişler dilerken alacağınız sitelere dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder